به گزارش ایسنا، نتایج این آزمایشات نشان میدهد گوجهفرنگیهایی که به شکل ارگانیک پرورش مییابند هرچند اندازه کوچکتری دارند اما مقدار ویتامین C و هم چنین فنول گیاهی موجود در آنها بیشتر است.
فنولها گروهی از ترکیباتی هستند که بعنوان آنتی اکسیدانها عمل میکنند. این یافته خلاف نتایج یک مطالعه پیشین است که سپتامبر سال گذشته میلادی در مجله سالانههای طب داخلی منتشر شد.
در آن مطالعه که پس از بازبینی بیش از 200 آزمایش مختلف انجام شد کارشناسان نتیجه گرفتند که بین محتویات ویتامین مواد غذایی ارگانیک و مواد غذایی معمولی تفاوتی وجود ندارد. اما در ارزیابی دیگری که در سال 2011 میلادی در مجله «شیمی کشاورزی و مواد غذایی» منتشر شده بود تاکید شد که محصولات ارگانیک بیش از مواد غذایی معمولی حاوی ویتامین C و فنولها هستند و ذخیره پروتئینی کمتری نیز دارند.
شرح این آزمایشات در مجله تخصصی پلوس وان منتشر شده است.